Klimaattechniek

Gebouwenbeheer

Een gebouwbeheersysteem omvat meer dan klimaatbeheersing alleen. Het omvat de complete technische infrastructuur. Omdat het systeem vanuit één visie ontwikkeld is, zijn alle installaties op elkaar afgestemd. Daardoor werken ze slim en efficiënt samen.

Het resultaat?
Minder energieverbruik, lagere onderhoudskosten en een optimaal arbeidsklimaat.

Als installateur verzorgen wij de werkbouwkundige installaties: klimaatinstallaties om te verwarmen, te koelen en te ventileren. En daarmee creëert u een optimaal arbeidsklimaat voor uw mensen, machines en productieruimtes.

Freeze-Air N.V. heeft de kennis en kunde in huis om een klimaat te installeren waarmee u 40 tot 50% energie bespaart.

Ventilatie- en regeltechniek

Een goede luchtbehandeling zorgt voor een beter welzijn, meer comfort en een gezonder leefklimaat.
Freeze-Air N.V. denkt graag mee over de best mogelijke oplossing op basis van gezondheids- en efficiëntieoverwegingen.

Klimaatbeheersing

Met klimaatbeheersing creëert u optimale omstandigheden voor uw bedrijfsvoering; bijv. voor uw mensen, machines en producten. Temperatuur, vochtigheidsgraad en ventilatie kunt u op maat instellen voor iedere ruimte. Ook als u speciale wensen hebt. Voor uw serverruimte of wijnkelder regelt u zo een eigen microklimaat.
Makkelijk, efficiënt en energiezuinig.

Energie terugwinning

Een installatie produceert warmte die via de afvoer verloren gaat. Weggegooid geld zogezegd. Dat is jammer en onnodig. Want restwarmte kan opgevangen en opnieuw gebruikt worden.

Freeze-Air N.V. biedt u inventieve oplossingen om energie terug te winnen.

Deze verminderen uw energieverbruik, verlagen uw kosten en bevorderen de duurzaamheid.
Met energieterugwinning verkleint u tevens de uitstoot van CO2.

Eén aanspreekpunt

Installatieprojecten zijn complex. Juist bij klimaatbeheersing. Er zijn vele specialisten bij betrokken en elke fase heeft een eigen ritme.
Freeze-Air N.V. schept duidelijkheid. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en dat communiceert makkelijk. U heeft altijd zicht op de voortgang van uw project. U kunt altijd een vinger aan de pols houden.

Eigen service- en onderhoudsdienst

Bij Freeze-Air N.V. staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat vraagt om een eigen service- en onderhoudsdienst. Onze monteurs staan 24 uur per dag klaar om storingen te verhelpen.

Daarnaast houden zij uw installatie in optimale conditie. Zo verzorgen zij de wettelijk verplichte onderhoudsbeurten aan airco’s en koelinstallaties.


U heeft de keuze uit diverse onderhoudscontracten. U kunt ook onderhoud en reparatie als aparte service kiezen.

Gecertificeerde monteurs

Bij Freeze-Air N.V. werken niet zo maar vaklieden. Onze monteurs zijn gediplomeerd in hun vak en volgen regelmatig aanvullende cursussen en opleidingen. Daardoor beschikken zij over de nieuwste kennis en vaardigheden.

Het resultaat? Een installatie die niets te wensen overlaat.

Installatietechniek

Freeze-Air N.V. is gespecialiseerd in verwarming, airconditioning, ventilatie en loodgieterswerk. Dit stelt ons in staat om totaalprojecten uit te voeren. Geheel in eigen beheer.

Freeze-Air N.V. is ook groot in kleine projecten. Zowel in het ontwerp als ook in de uitvoering en de nazorg. Wij werken voor bedrijven en particulieren.

Erkend cv-installateur

Freeze-Air N.V. is een erkend cv-installateur. En daarmee kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. De installatie die wij ontwerpen, kunnen wij ook uitvoeren en onderhouden.

Ook voor loodgieterswerkzaamheden

Installeren gaat veelal samen met loodgieterswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een leidingnetwerk, kranen, afvoer en afzuiging. Bij Freeze-Air N.V. bent u aan het juiste adres. Wij installeren vakwerk.