Airconditioning

Window

Compacte toepassing en eenvoudige installatie
Een raamairconditioner wordt in een opening in een muur of raam geplaatst. Door de compacte en slimme opbouw blijft enkel het frontje zichtbaar.
Als het snel moet gaan…
Dit model onderscheidt zich door zijn snelle en eenvoudige montage.
Budgetvriendelijke oplossing
Dankzij de lage installatiekosten past de prijs van deze raamunit vast en zeker ook binnen uw budget!
Gebruiksgemak
Op het ingebouwde bedieningspaneel kan u de temperatuur en de ventilatiesnelheid inregelen.
Comfortabel gevoel
De gekoelde of verwarmde lucht wordt gelijkmatig over de hele kamer verdeeld. De uitgeblazen lucht is stofvrij dankzij een filter met lange levensduur. Het enige waar u nog aan moet denken is het comfort en gemak dat uw window toestel u elke dag kan bezorgen.

Hoog aan de wand

Supercompact, superstil en superdiscreet
Een wandmodel wordt discreet tegen de muur gemonteerd. Bovendien zorgen de compacte afmetingen ervoor dat het toestel niet de aandachttrekker wordt in uw interieur.
Ideale toepassing
De “superstil” functie zorgt ervoor dat het toestel nauwelijks hoorbaar werkt. Ideaal dus voor gebruik in kleine ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers of kleine kantoren.
Comfortabel gevoel
De gekoelde of verwarmde lucht wordt gelijkmatig over de hele kamer verdeeld. De luchtkwaliteit in uw kamer verbetert opmerkelijk door de schimmelwerende filters. Filters die stof en geurtjes absorberen zijn optioneel beschikbaar.
Gebruiksgemak
Alle functies kunnen eenvoudig ingesteld worden met de compacte afstandsbediening.100% comfort tegen een meer dan voordelige prijs! Moet u dan aan kwaliteit inboeten? Absoluut niet. Deze zachte prijs dankt u aan de lage installatie- en productiekost van dit topproduct.

Hoog aan de wand – ceiling

De nieuwe norm
Krachtig en toch uiterst stil! De “ceiling wall” wordt aan de muur dicht bij het plafond gemonteerd. Dit elegante model werd ontwikkeld uit een hoog aan de wand toestel en is een uniek ontwerp van General.
Comfortabel gevoel
Door de brede uitblaasopening daalt de gekoelde of verwarmde lucht bijna onopgemerkt, wat een ongekend comfortgevoel tot gevolg heeft. Met een eenvoudige druk op de knop kan u de luchtstroom de gewenste richting uitsturen.
Het beste van 2 werelden
De unieke opbouw combineert het beste uit de aircowereld! De eenvoudige wandmontage en het verbluffend bereik zijn de grootste troeven van deze “ceiling wall”.
Moeiteloos onderhoud
Dankzij het doordachte design zijn de filters snel en makkelijk uitneembaar voor een grondige reinigingsbeurt.
Warm luchtgordijn
Naast woonhuistoepassingen is dit toestel eveneens geschikt als warm luchtgordijn in winkels of kantoren. Zo is het steeds aangenaam warm in de inkomhal van uw gebouw.

Laag aan de wand of plafond

Een radiator is vanaf nu verleden tijd!
Een flexi-toestel wordt discreet tegen het plafond of laag aan de wand gemonteerd. Deze laatste positie kunt u vergelijken met een radiator, met dit verschil dat uw airco naast verwarmen ook kan koelen!
Eenvoudige plaatsing
Kan makkelijk onder het venster geplaatst worden of de plaats van een bestaande airco innemen.
Flexibele luchtverdeling
Met een eenvoudige druk op de knop kan u de luchtstroom de gewenste richting uitsturen.
Ideaal voor verwarming
Warme lucht stijgt. Daarom is deze unit uw ideale verwarmingstoestel tijdens koude winterdagen.
Wat met koeling?
Doordat de richting van de uitgeblazen lucht zich automatisch aanpast, wordt ook de comfortabele koeling gegarandeerd.

Plafond onderbouw

Compact en krachtig met tijdloos design
Een plafondtoestel wordt discreet tegen het plafond gemonteerd. Door zijn esthetische vormgeving integreert deze airconditioner zich in elk interieur.
Commerciële toepassing
Deze toestellen zijn ideaal voor winkels, restaurants en kantoren, waar vloer- of wandruimte gevrijwaard moeten blijven.
Ook voor hoge plafonds
Zelfs al wordt dit toestel aan een hoog plafond gemonteerd, dan nog zal het comfortgevoel niet afnemen.
Geen tocht!
Uw comfort is maximaal omdat slechts een dunne laag lucht ver boven uw hoofd in beweging is. Pas wanneer de snelheid is afgenomen zal de frissere lucht langzaam dalen. Geen tocht dus, wel een subtiele temperatuurdaling.

Computerruimte

Steeds meer bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun computer- c.q. serverruimte.
De computerruimte vormt veelal het hart van een organisatie.

Cassette

De meest discrete oplossing
Een cassettemodel wordt volledig ingebouwd in het plafond, waardoor enkel het rooster zichtbaar blijft. Geen enkel ander toestel integreert zich zo discreet in uw interieur.
Verlaagd plafond
Uiteraard past een cassette perfect in elk gipskartonnen plafond. Tevens de geknipte unit voor kantoor- en winkeltoepassingen met tegelplafond. En dit zonder aanpassingen aan het verlaagd plafond!
In de hoek of in het midden?
Geen beperking omtrent de positie van de cassette in het plafond. Een cassette kan immers naar keuze uitblazen langs 2,3 of 4 zijden.
Geen tocht!
Uw comfort is maximaal omdat slechts een dunne laag lucht ver boven uw hoofd in beweging is. De natuur doet de rest: de koude lucht is zwaarder en daalt langzaam. Geen tocht dus, wel een subtiele temperatuurdaling.

Onzichtbaar achter wand

De onzichtbare airco bestaat!
Een inbouwtoestel wordt volledig weggewerkt in een verlaagd plafond of achter een wand. Uw airco beïnvloedt dus niet langer het uitzicht van uw interieur!
Esthetische oplossing.
Geen aircotoestel aanwezig in uw interieur. Enkel de roosters zijn zichtbaar!
Comfortabel gevoel.
De gekoelde of verwarmde lucht wordt gelijkmatig over de hele kamer verdeeld via de discrete roosters.
Ssst…
Doordat het apparaat ingebouwd wordt , hoort u het niet werken. Het is ontegensprekelijk de stilste van alle airconditioners.
Wandbediening.
Nooit meer zoeken naar uw bediening dankzij de wandbediening. De bediening heeft vele eenvoudige instelbare functies. Laat uw airconditioner starten voordat u thuiskomt of stoppen nadat u reeds in bed ligt.

Onzichtbaar boven plafond

De onzichtbare airco bestaat!
Een inbouwtoestel wordt volledig weggewerkt in een verlaagd plafond. Uw airco beïnvloedt dus niet langer het uitzicht van uw interieur!
Esthetische oplossing
Geen aircotoestel aanwezig in uw interieur. Enkel de roosters zijn zichtbaar!
Comfortabel gevoel
De gekoelde of verwarmde lucht wordt gelijkmatig over de hele kamer verdeeld via de discrete roosters.
Grote ruimtes
Dankzij de kracht van dit toestel kan u grote ruimtes zoals kantoren zonder enig probleem koelen of verwarmen. Slechts 1 apparaat volstaat!
Wandbediening
Nooit meer zoeken naar uw bediening dankzij de wandbediening. De bediening heeft vele eenvoudige instelbare functies. Laat uw airconditioner starten voordat u thuiskomt of stoppen tijdens het weekend.

Airsocks

Airsocks geven een tochtvrije en gelijkmatige luchtverdeling. Ze hebben een lage uitblaassnelheid, hoge circulatievoud, zijn eenvoudig te reinigen, krimpvrij, geruisarm, geluiddempend en licht in gewicht.